torstai 8. syyskuuta 2016

Unelmien vihkisormus

Nyt on kyllä taas pyörinyt häät mielessä, ehkä vähän liikaakin. Lueskelen facessa joka päivä Häät2017! ryhmää, Team Bride ryhmää sekä Tahdon 5.8.2017 ryhmää. Tuo Team bride on tarkoitettu juuri tamperelaisille morsiamille. Mielestäni on kiva seurata tamperelaisten morsianten suunnitelmia, ja toisaalta taas myös niitä, kenellä on häät samana päivänä kuin meillä. Silloin voi vähän vertailla, missä vaiheessa omat suunnitelmat ovat. Häät 2017! ryhmässä on luonnollisesti kuitenkin eniten jäseniä, jonka vuoksi sitä tulee luettua eniten. Ja voi miten paljon sieltä saakaan kivoja ideoita ja ajatuksia, sekä vertaistukea!
Tällä viikolla me ollaan Jartsan kanssa kierretty kultasepänliikkeitä, ja oon sovittanut kymmeniä sormuksia. Yllättäen lopulta kävikin niin, että mun vihkisormus ei tule olemaan yhtään sellainen, mistä luulin haaveilevani. Me mentiin ensimmäisenä Kultajouseen, sillä mun kihlasormus on sieltä, ja Kultajousi on muutenkin laadukkaan oloinen ketju. Siellä oli tietysti toinen toistaan hienompia sormuksia. Sanoin aluksi myyjälle, että valkokultaista sormusta me tultiin hakemaan. Kuitenkin kun olin sovittanut niitä muutamia, tahdoin sovittaa myös keltakultaista, sillä valkokulta ei tuntunut istuvan kilhasormukseeni kovin hyvin. Ja ensimmäisen keltakultaisen sormuksen sovittamisesta päätin, että sormuksen runko saisi sittenkin olla keltakultaa. Myyjä sanoi myös, että keltakulta on paljon helppohoitoisempi, sillä valkokullassa näkyy naarmut ja kolhut paljon paremmin, jonka vuoksi sormus menettää kiiltoaan, ja se pitäisi käydä huollattamassa tasaisin väliajoin, jotta se pysyisi yhtä kauniina. 

Kävimme Kultajousen jälkeen myös Timanttisilla, mutta sieltä mieleeni ei jäänyt yhtään tiettyä sormusta. Kultajousen myyjä oli todella asiantunteva, ja osasi tarjota minulle juuri oikeanlaisia sormuksia. Olin kuitenkin nähnyt netissä yhden kauniin sormuksen, jota ei ollut näissä kummassakaan liikkeessä. Tutkittuani hieman lisää, löysin kultasepänliikkeen, jossa tuota sormusta myytiin. Suuntasimme siis seuraavana päivänä liikkeeseen nimeltä Andreasen, josta sitten unelmien sormus löytyi. Kultajousessa moni sormus oli todella kaunis, mutta kun laitoin sormeeni tämän sormuksen, tiesin heti, että tässä se on! 
Päätin kuitenkin jäädä vielä miettimään asiaa yön yli, ja tänään olemmekin menossa sitten tilaamaan tuota sormusta! En malta odottaa, että nään sen uudestaan. Sormuksen teossa menee noin kuukausi, joka tarkoittaa sitä, että emme ole enää Suomessa kun sormus on valmis. Noudamme sormuksen liikeestä jouluna, tai sitten pyydän vanhempiani hakemaan sen aikaisemmin. Aion kuitenkin antaa sormuksen vanhemmilleni säilytettäväksi, sillä eihän sitä ole mitään järkeä kuljettaa San Franciscoon ja takaisin, kun en saa sitä edes vielä pitää! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti