torstai 15. syyskuuta 2016

Häidemme valokuvaaja

Meillä oli aluksi ajatuksena, että saisimme häihimme valokuvaamaan jonkun kaverin kaverin tai tutun tutun halvalla hinnalla. Tahdoin kuitenkin, että kuvien ottaja olisi vähintään kova harrastelija, eikä ihan kuka tahansa. Kuvat hääpäivästä ovat minulle tärkeitä, mutta suunnitelma oli säästää edes jossain. Emme kuitenkaan oikein löytäneet ketään tuttua, joka osaisi ottaa kuvia sekä myös käsitellä niitä. 
Laitoinkin sitten Häät2017! ryhmässä facebookissa kyselyn, osaisiko joku vinkata hyvää ja halpaa valokuvaajaa Tampereen seudulta. Ja voi kuinka paljon sainkaan vastauksia! Odotin enemmän suosituksia kanssamorsioilta, mutta sainkin paljon yhteydenottoja suoraan valokuvaajilta. Sain paljon yhteydenottoja ja tarjouksia suoraan yksityisviestinä, ja sitten selailimmekin eri valokuvaajien facebook-sivuja ja nettisivuja koko illan. Hinnoissa oli aika paljon vaihtelevuutta, mutta niin oli myös kuvien laadussa. 
Melko pian päädyimme Jartsan kanssa valokuvaajaan, joka oli keskihintainen ja mielestämme hänen kuvansa olivat tosi hyviä. Vaikka kuvaajamme ei ollut todellakaan kalleimmasta päästä, järkytyin silti kuinka kallista sekin on. Valokuvaajaksemme valikoitui Milla Sini Photographty:



















@2016  by  Milla Sini


@2016  by Milla Sini

@2016  by Milla Sini

      @2016  by Milla Sini
                                   @2016  by Milla Sini


     @2016  by Milla Sini


Milla Sini kuvaa häissämme  yhteensä 10 tuntia. Päivään sisältyy dokumentaarinen kuvaus sekä potrettikuvat miljöössä, jotka otetaan ennen kirkkoa. Kuvat saamme muistitikulla ja meillä on niihin vapaa käyttöoikeus. Suunnittelupalaveri tulisi pitää hyvissä ajoin ennen häitä Helsingissä. Emme ole vielä varmoja, koska palaamme Suomeen, mutta varmasti tuokin palaveri saadaan jotenkin järjestymään!

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä kuvia, kuvaajanne vaikuttaa oikein hyvältä! :) Kyllähän häiden kuvaaminen maksaa, mutta toisaalta kuvat säilyvät muistona vuosikymmeniä.

    Terveisin Marjo / Elämäni päivä
    http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan totta, joku osuvasti sanoikin, että hääpäivän jälkeen käteen jää mies, sormus ja valokuvat, panosta siis niihin!
      Kiitos blogilinkistäsi, käyn lukemassa! :)

      Poista