sunnuntai 28. elokuuta 2016

Vielä on aikaa..

Viime aikoina suurin osa ajatuksista on kulunut tulevan muuton parissa. Olemme pakkailleet paljon jo tavaroita, mitkä menevät varastoon, mitkä kirppikselle, mitkä roskiin. Vuokraamme nykyisen asuntomme Tampereelta siksi aikaa, kun olemme San Franciscossa, joten ylimääräisistä tavaroista pitäisi päästä eroon.
Sattumalta Facebookissa tuli vastaan sivu "häät2017" johon päätin sitten liittyä. Sivua ja sen keskusteluita selaamalla aloin taas miettimään enemmän häitä. En tiedä, kuinka järkevää sivulle liittyminen oli, sillä se sai aikaan myös jonkinlaista pakokauhua. Muut tulevat morsiamet ja hääparit ovat jo suunnitelleet mielettömän paljon! Minusta alkoi tuntua, että en ole itse tehnyt vielä juuri mitään ja että olisiko jo pitänyt! 


Monilla tuntui olevan jo kutsukortit valmiina, hääpuku ostettuna, paikkamerkit askarteltuina, kukat mietittynä ja koristeet valmiina! Toki en tiedä, mihin aikaan vuodesta 2017 heidän häänsä ovat. Pakokauhu meni kuitenkin melko nopeasti ohi, sillä olen päättänyt, että mitään noita asioita ei ole oikeastaan järkeä tehdä ennen muuttoa. Ja onhan meidän häihin aikaa vielä yli 11kk. 
Minulla oli ajatuksena, että hääpukuja olisin voinut mennä katselemaan nyt syyskuussa ennen lähtöä. Monissa puvuissa on kuitenkin niin pitkä toimitusaika ja myös sen vuoksi, että olisin saanut käsitystä erilaisista puvuista. Minulla on kuitenkin melko tarkkana mielessäni, minkälainen puvun pitäisi olla. Olen myös lähes pakkomielteisesti ihastunut Mori Leen pukuihin, jonka vuoksi olisin tahtonut mennä sovittelemaan pukuja Tampereen Zazabellaan, koska heillä on Mori Leen pukuja. Laitoinkin tuohon liikkeeseen sähköpostia, ja tiedustelin, minkä verran heillä on Mori Leen pukuja, ja kysyin, että jos heillä ei ole tiettyä mallia Mori Leeltä, olisiko sitä mahdollista tilata. Liikkeestä kuitenkin vastattiin, että uudet Mori Leen puvut saapuvat marras-joulukuussa, tervetuloa sovittelemaan pukuja silloin. Kysymäni puvut olivat hinnaltaan noin 1400-1800 euroa, joka myös menee reilusti yli budjetin. Minun on tarkoitus tulla joulukuun alussa käymään Suomeen, ja päätinkin, että menen vasta silloin sovittelemaan noita pukuja. Saattaa olla, että käyn San Franciscossa jo vähän tutkimassa tarjontaa. 


Ensi viikolla meillä on tarkoitus käydä katselemassa vihkisormuksia! Nyt kuitenkin on paljon tehtävää meidän muuttoon liittyen, ja sitten taas San Franciscossa on aikaa enemmän hössöttää ja pohtia kaikkea häihin liittyvää.  

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti