sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kihlajaiset

Aurinkoista äitienpäivää!
Tänään ajattelin kertoa muutama viikko sitten vietetyistä kihlajaisistamme. Aluksi pohdimme, pidämmekö kihlajaisia ja jos, niin minkälaiset. Oikeastaan se meni niin, että minä halusin kihlajaiset ja sain Jartsan vakuutettua, että kyllä sellaiset kuuluu juhlia!
Me haluttiin pitää kihlajaiset kotona, joka sopi hyvin yhteen ajatuksen kanssa, että haluttiin pitää suhteellisen pienet kihlajaiset.
9.4. pidettiin kihlajaiset meidän perheille. Meidän vanhemmat oli nähneet toisensa kerran ennen kihlajaisia. Kuitenkaan esimerkiksi meidän siarukset eivät olleet aikaisemmin nähneet. Meillä on molemmilla kaksi sisarusta, mulla kaksi siskoa ja Jartsalla kaksi veljeä. Meitä oli perhekihlajaisissa siis 12 aikuista ja neljä lasta! Kihlajaistarjoiluihin kuului muun muassa suolaisia piirakoita, karjalanpiirakoita ja munavoita, cup cakeja, pyymäen omasta tilattu vadelmakermakakku ja rocky roadeja. Saatiin mukavasti hääkassa alkuun kihlajaislahjoista! Rahan lisäksi saatiin lahjaksi myös kuohuvaa ja kylpylälahjakortti!


16.4. meillä oli kaverikihlajaiset. Yritimme pitää tämänkin porukan suhteellisen pienenä, meitä oli yhteensä 14. Kaverikihlajaisissa oli melkein samanlaiset tarjoilut kuin perhekihlaisissa. Tein kuitenkin itse valkosuklaa-vadelmakakun ja kaasoni teki pätkisjuustokakun! Suolaisten piirakoiden lisäksi oli pikkupitsoja. Kaverikihlajaisista saimme lahjaksi paljon kuohuvaa sekä kukkia, jotka toistaiseksi ovat vielä hengissä!




Molemmat kihlajaiset meni tosi hyvin, ja saimme ihania lahjoja. Oli myös kiva, että perheemme ja kaverimme saivat vähän tutustua toisiinsa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti