keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Hääpaikka

Me asumme Tampereella, mutta kumpikaan meistä ei ole Tampereelta kotoisin. Tahdomme kuitenkin ilman muuta pitää häämme Tampereella, emme edes miettineet mitään muuta. Meillä oli heti muutama paikka mielessä, jossa ehkä tahtoisimme viettää häämme. Lähetimme lopulta viiteen eri paikkaan tarjouspyyntöjä häitämme koskien.
Lähetimme kyselyjä Näsilinnaan, Hatanpään Kartanoon, Pravo Blazaan, Finlaysonin Palatsiin ja Pikkupalatsiin. Olimme aikaisemmin kerran käyneet syömässä Finlaysonin palatsissa, ja kiertelimme silloin koko paikan. Palatsi oli mielestämme upea, ja sen vuoksi se oli hääkyselyissämmekin ehkä molempien salainen suosikki. 
Kun saimme tarjouspyyntöihimme vastauksia, hinnoissa ei ollut kovin suuria eroja. Toisissa paikoissa olisi saanut viedä juhlatilaan itse omat alkoholit, joka tietysti laskisi melko paljon kustannuksia. Näissä paikoissa kuitenkin oli erikseen tilavuokra. Finlaysonin palatsissa tilavuokra sisältyy laskuun, jos laskusta tulee riittävän iso. 
Hetken pohtimisen jälkeen päätimme, että meidän ei tarvitse käydä katsomassa näitä muita paikkoja paremmin, vaan valitsimme ja varasimme Finlaysonin palatsin hääpaikaksemme 5.8.2017!






Finlaysonin palatsissa on useita saleja, mutta yksi sali, jonka nimi on talvipuutarha on kuulemma riittävän iso koko hääseurueellemme. Toisissa saleissa tarjoillaan esimerkiksi ruoka, on lahjapöytä ja ohjelmaa sekä bändi. 
Finlaysonin palatsi on mielestämme upea paikka häille! Piha on iso ja siinä kasvaa vanhoja, suuria puita ja koski menee takapihalta. Pihalla on myös suihkulähde. Palatsi on myös sisältä niin upea, ettei haittaa jos sattuu huono ilma.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti