sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

I Said Yes

Haluan edetä tässä blogissa kronologisessa järjestyksessä, joten nyt täytyy ottaa vähän kiinni. Ajattelin siis kertoa nyt kosinnasta!
Me lähdettiin Meksikoon 27.2.2016 mieheni Jartsan kanssa. Matkaan oltiin otettu Jartsan valmistujaislahjaksi saatu shampanjapullo, joka oli tarkoitus muuten vaan juoda lomalla, koska oltiin sitä Suomessa jo niin kauan säästelty. Me oltiin perillä Meksikossa 27.2. noin keskiyöllä, ja me mentiinkin suoraan nukkumaan kun päästiin hotellille. Seuraavana aamuna me vaihdettiin meidän varsinaiseen hotelliin,  joka oli mielettömän hieno! Hotelli oli ihan meren rannassa. Jartsa ehdotti, että mennäänkö illalla juomaan se shampanja rannalle, juhlimaan loman alkua, ja tottakai olin mukana.
Pimeä tuli Meksikossa yllättävän myöhään, mutta me odotettiin kuitenkin pimeää ennen kuin lähdettiin rannalle. Jartsa otti repun mukaan, johon oli laitettu pyyhe, jonka päällä voidaan rannalla istua sekä se shampanja. Kun me sitten päästiin rannalle, huomasin että Jartsa oli pakannut reppuun salaa mukaan myös pienen kynttilälyhdyn ja matkakaiuttimen. Jartsa sytytti kynttilän ja laittoi Ed Sheerania soimaan (koska olen ihan rakastunut Ed Sheeranin musiikkiin). Siinä me oltiin romanttisesti kahdestaan kynttilänvalossa, merenrannalla, shampanjalasit kädessä, kun Ed Sheeranin soidessa Jartsa polvistui, avasi sormusrasian ja kysyi, tulisinko hänen vaimokseen. 
Tätä kirjoittaessa on mielettömän vaikeaa yrittää kertoa, mitä tunteita tuo minussa herätti, joten ehkä en edes yritä. Vastasin kosintaan tottakai! Sormus oli tosi hieno. Siinä on valko- sekä keltakultaa ja seitsemän timanttia.  Sormus oli myös ihan sopiva! Myös Jartsan sormuksessa on kelta- ja valkokultaa. Jartsa oli nekin salakuljettanut mukanaan Meksikoon, koska sormukset oli ostettu Suomesta.
Kihlapäiväksemme tuli siis 28.02.2016. Kosinta oli ihan täydellinen. Mun mielestä oli niin ihanaa, kuinka paljon Jartsa oli sitä suunnitellut ja mitä kaikkia yksityiskohtia siihen liittyi. En muuttaisi siitä mitään. Elämäni ihanin ilta!
     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti