maanantai 12. kesäkuuta 2017

Hiuskoru

Tilasin jo joskus viime vuoden lopulla hiuskoruja Ebaysta, joita oli aluksi tarkoitus laittaa hääkampaukseen. Ne olivat pinnejä, joiden päässä oli helmiä. Huhtikuulla siskoni teki minulle taas yhden harjoituskampauksen, johon sovittelimme noita koruja. Olin jo ennen kampauksen tekoa ollut vähän ennakkoluuloinen noista pinneistä, sillä ne eivät olleet ihan sellaisia kuin olin ajatellut. Hölmöltähän ne sitten tukassa näyttivätkin kun siskoni ne sinne laittoi. 

(Kuva Ebaysta)

Helmet olivat jotenkin liian suuria ja niitä oli samassa pinnissä liian monta. Saattaa olla, että nuo helmet sopivat myös paremmin tummiin hiuksiin, joista ne tietysti näkyvät paljon selkeämmin. Tilasin sitten uuden, tosi erilaisen hiuskorun, joka tuli päivässä perille! Tämä koru on mielestäni tosi nätti ja sopii varmasti myös hääkampaukseeni.



Tämäkin koru on siis Ebaysta. On kiva aina yrittää pihistää joissain asioissa, kun tuntuu että häihin menee tosi paljon rahaa. Suomessa myydään tosi kauniita hiuskoruja ja joissain paikoissa niistä saa myös teetettyä juuri sellaisia kuin itse haluaa. Tämä oli mulle kuitenkin yksi helppo paikka säästää taas muutama kymppi, koska tämä koru on mielestäni kaunis enkä todennäköisesti pidä sitä toista kertaa, joten sen ei tarvitse olla kovin pitkäikäinen ja kestävä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti