perjantai 6. tammikuuta 2017

Wedding Shoes

Joulun ja vuodenvaihteen aikana tapahtui paljonkin edistystä häiden suhteen. Ensimmäisenä täytyy tietenkin sanoa se, että me mennään tänä vuonna naimisiin! Hassua, miten tuntuu siltä, että häät ovat nyt jotenkin paljon lähempänä. Joulun aikaan varmistui morsiuspuku, vihkisormus, hääkampaus sekä hääkengät. Kirjoittelen noista muista myöhemmin, mutta kuten otsikossa lukee, nyt kerron hääkengistä.
Ainakin kihloihin menosta asti olen katsellut yksiä tiettyjä kenkiä, jotka tahtoisin häihin. Kuva näistä kengistä löytyy myös blogini yläreunasta. Kyseessä on siis Badgley Mischkat. Näissä avokkaissa on 10cm korko, ja niillä on myös melko paljon hintaa. Häihin menee muutenkin niin paljon rahaa, että en ole malttanut näitä kenkiä hankkia.
Ennen kuin lähdimme San Franciscosta joululomalle Suomeen, pidimme pienen oman Joulun täällä. Vaihdoimme pari lahjaa jo ennakkoon, sillä toisiltamme kaikkien lahjojen salakuljettaminen Suomeen olisi ollut melko vaikeaa.
Yhdestä paketista tuli tämä laatikko:

Laatikosta paljastui maailman kauneimmat kengät! Olin kyllä niin yllättynyt, että Jartsa oli ostanut nämä joululahjaksi.






Voi että kuinka rakastunut oon näihin kenkiin, ja kaiken lisäksi ne ovat vielä ihan sopivat. Otin ne joululomalle mukaan Suomeen ja toin uuden vuoden jälkeen ne mukanani takaisin! Olen pitänyt niitä jonkin verran täällä sisällä jalassa, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavat sitten hääpäivänä. 
Mulla on varmuuden vuoksi myös vaihtokengät ostettuna, koska varmasti nuo rupeavat kuitenkin jossain kohtaa iltaa painamaan jalkoihin. Vaihtokengät ovat valkoiset pitsiballerinat, jotka olen jo aikoja sitten tilannut ebaystä. Ainoa huoli on ehkä se, että jos puku on sopivan pituinen näillä Badgley Mischkoilla, niin se laahaa vähän maata ballerinoilla. Toisaalta luulen kuitenkin, että helma tulee joka tapauksessa päivän aikana likaiseksi, ja puku täytyy kuitenkin pesettää hääpäivän jälkeen, joten ehkä se ei haittaa, että puvun helma osuu maahan ballerinoilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti